Velkommen til HAULI REPAIR

I forlængelse af at være et bæredygtigt brand, vil jeg gerne dele tips og tricks til, hvordan du reparerer tøj i dit skab, som på grund af en manglende knap eller lille hul ikke bliver brugt. Den første video viser hvilke redskaber du behøver, for at kunne reparere dit eget tøj:

 
OM HAULI REPAIR

Som en forlængelse af at have en slowfashion butik, er et bæredygtigt aspekt også, at man kan reparere sit eget tøj, hvis en knap falder af, eller en syning går op. Derfor har jeg startet HAULI REPAIR, hvor jeg guider dig i, hvordan du reparerer dit eget tøj med step-by-step guides. Vi starter med første video her, som guider dig i, hvad du behøver i din sykasse for at kunne reparere dit eget tøj. 

Hvad du behøver er: 

En saks

Et målebånd

Knappenåle

Synål 

Tråd 

Opsprætter 

At sy et hul i en bluse - GUIDE

 
At sy et hul i en bluse 

En måde at reparere sit tøj på, er ved at reparerer huller, så vi igen får lyst til at gå med tøjet. Alt du skal bruge for at reparere huller er:
✂️ En saks
Sy tråd, der matcher farverne på tøjet
En nål

Sådan gør du:
1. Læg din sytråd dobbelt og lav en knude i enden.
2. Sy fra den ene side af hullet, til den anden side af hullet. Sørg for at sætte nålen i så lidt stof som muligt. Prøv at ramme trådene i stoffet, så du ikke får trukket i stoffet.
3. Hæft sytråden forsigtigt, og sørg for ikke at stramme for meget til.
4. Varm dit strygejern op og stryg ovenpå dine syninger. Først bagpå, og herefter foran. På denne måde vil dine syninger bliver mindre synlige.
God fornøjelse! 💗